Black Adam – Trailer

Snart är det dags för premiären av DC Comics Black Adam. Filmen ska ha premiär 21/10 och huvudrollen spelas av ingen mindre än The Rock.

Black Adam är en superskurk från DC Comics. Han är Shazams ärkefiende och skapades av den legendariska serieförfattaren/konstnären C.C. Beck.

Black Adam dök upp för första gången i The Marvel Family #1 (december 1945) och har varit en återkommande fiende till Shazam och Marvel Family sedan dess. Han har också spelat en viktig roll i flera stora händelser i DC Comics, som Infinite Crisis, Blackest Night och Convergence.

Nu tar Better Call Saul slut

Med bara tre avsnitt kvar att sända har AMC släppt en trailer för den sista säsongen av Better Call Saul. Serien, som är en spinoff av Breaking Bad, har sänts i sex säsonger och avslutas med sitt tionde avsnitt den 26 juli.

Better Call Saul följer karaktären Jimmy McGill (spelad av Bob Odenkirk), en småskalig advokat som så småningom förvandlas till brottsadvokaten Saul Goodman. Serien har hyllats för sitt skrivande och sitt skådespeleri, och Odenkirk har nominerats till flera Emmy Awards för sin roll.

Även om serien är på väg att ta slut kommer fansen fortfarande att kunna ta del av alla avsnitt på Netflix. Det nionde och tionde avsnittet kommer att sändas den 19 respektive 26 juli, och alla tio avsnitt kommer att finnas tillgängliga på Netflix efter att seriefinalen har sänts på AMC.

Trailer för Orphan: First Kill

Uppföljaren till filmen Orphan från 2009 med titeln ”Orphan: First Kill” kommer till Paramount+ den 19 augusti. Den här gången ser vi Esther (som spelas av Isabelle Fuhrman) vara riktigt otrevlig och elak medan hennes föräldrar misstänker att något kan vara väldigt fel.

Return to Monkey Island – trailer

Den första riktiga trailern för det nya spelet Return to Monkey Island har äntligen kommit. Videon innehåller lite gameplay och ger oss en bättre idé om hur det kommer att se ut när det släpps i senare i år.

Det kommer först att släppas till Switch och Windows, men andra plattformar kommer att få det senare!

Samsung Gaming hub

Xbox kommer äntligen till din Samsung smart TV!

Med dagens lansering av Xbox-appen kommer du att kunna streama spel som Halo Infinite och Forza Horizon 5 utan att ha en konsoll.

Streamingen kommer att köras i 1080p-upplösning med 60 fps – allt från en enda fjärrkontroll i vardagsrummet (eller var vi nu råkar spela).

Gratis Apple TV+ (om du har PS5)

Om du har en PlayStation 5 får du sex månader av Apple TV+ gratis! Erbjudandet gäller endast fram till den 22 juli, så skaffa ditt medlemskap nu innan det är för sent.

För att utnyttja erbjudandet måste du ha ett Apple-ID och sedan ladda ner Apple TV+ till din PlayStation 5. Det här erbjudandet kan även användas av personer som endast äger en PS4, men de får bara tre månader på en gång istället sex om du har PS5.

Efter sex månader gratis så får du betala det ordinarie priset på 59 kronor per månad.

Erbjudandet gäller endast för nya kunder.